Flexibel

Betrokken

Transparant

Professioneel

Nederland English

visie

Professioneel

Of u nu uw complete onderzoekstraject bij ons onderbrengt of alleen de gegevensverzameling, u kunt altijd rekenen op een professionele benadering. Uw onderzoek krijgt alle aandacht die nodig is. In elke fase van het onderzoekstraject monitoren wij de voortgang en kwaliteit. U kunt op elk gewenst moment inzicht krijgen in de stand van zaken.

Flexibel

Uw onderzoek start over een maand? Of wilt u morgen al van start en overmorgen de resultaten hebben? Graag kijken we naar de mogelijkheden die er zijn en zoeken een passende oplossing. Uitgangspunt is altijd dat de resultaten die wij aanleveren, op een verantwoorde manier verzameld en geïnterpreteerd zijn. Daarbinnen is veel mogelijk qua onderzoeksmethodiek, budget en timing.

Betrokken

Wij kennen de instelling: u vraagt, wij draaien, niet. Wel gaan we graag samen met u na, welke mogelijkheden voor onderzoek er zijn. Dat doen we in nauw overleg met u. Maar onze betrokkenheid stopt daar niet mee. Gedurende de hele looptijd van het onderzoekstraject, houden we u op de hoogte van de voortgang en zullen we steeds adviseren over de vervolgstappen. U krijgt de antwoorden op de vragen die u heeft. Bij ibt werkt u samen met een vaste contactpersoon - maar ook de overige ibt'ers zijn op de hoogte van uw project en maken zich hard voor een optimale invulling en afronding.
IBT Marktonderzoek
Eerste Jan Steenstraat 84a
1072 NP Amsterdam

Tel: +31 (0) 20 798 0992
info@ibtmarktonderzoek.nl