Interviewer(s) gezocht!

Ben je nieuwsgierig? Ben jij een echte onderzoeker? Kan je zelfstandig werken? Dan pas jij als telefonisch interviewer in ons enthousiaste team in Amsterdam Zuid.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je neemt tram 24 en stapt uit in de gezellige Ferdinand Bolstraat, vlakbij de Albert Cuypmarkt. Voor aanvang van je dienst loop je bij ons binnen en pak je snel nog even een kop koffie. Daarna ben je helemaal klaar om telefonisch interviews af te nemen. Geen dag is het zelfde; de ene dag heb je bezitters van een bepaald automerk aan de lijn en de andere dag bel je met inkoopmanagers. Je staat er nooit alleen voor; er zijn altijd ervaren collega’s die ook jou verder willen helpen. Samen met het team maken we er altijd iets moois van!

Jouw profiel

  • Foutloze beheersing van het Nederlands
  • Beschikbaar tijdens kantooruren en/of 's avonds
  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Hbo denk- en werkniveau
  • Woonachtig in de regio Amsterdam
  • Flexibel inzetbaar

Het bedrijf

Ibt marktonderzoek is een middelgroot marktonderzoeksbureau (opgericht in 1985) met veel (internationale) opdrachtgevers. Het bureau is gespecialiseerd in veldwerk, zowel face-to-face als telefonisch. Op onze locatie hebben we de beschikking over een volledig uitgeruste testruimte voor het uitvoeren van producttests en communicatieonderzoek. Ook is er zoals eerder genoemd een eigen callcenter.

Heb je interesse in deze functie?

Ben jij na het lezen van deze functieomschrijving enthousiast om ons team te komen versterken? Stuur dan jouw CV naar ons op en richt je motivatie aan Eelco Hofma: eelco.hofma@ibtmarktonderzoek.nl

Soort dienstverband: Deeltijd